Neurofeedback is geschikt voor iedereen die zich beter wil voelen, voor iedereen die beter wil functioneren.
 
Er zijn mensen die neurofeedback trainingen volgen om peak performance te bereiken. Zij verbeteren hun vaardigheden en hun prestaties als resultaat van de trainingen, bijvoorbeeld managers in het bedrijfsleven, (top)sporters en studenten.
Er zijn mensen die verlichting zoeken bij specifieke klachten en symptomen. Onderzoek heeft aangetoond dat neurofeedback helpt bij o.a. burn out verschijnselen, angst- en dwangstoornissen, stress, vermoeidheid, migraine, pijnklachten, faalangst, onrust in het hoofd, piekeren, slaapproblemen, depressie en concentratieproblemen.
 
Er zijn mensen die na chemo-therapie last houden van concentratieverlies, depressies, niet meer kunnen multitasken en/of slaapproblemen. Dit wordt chemo-brein genoemd. Onderzoek wijst uit dat deze verschijnselen verminderen, of zelfs geheel verdwijnen na het volgen van neurofeedback.
 
Neurofeedback is van toegevoegde waarde voor een ieder die op zoek is naar meer innerlijke rust, een beter concentratievermogen, een vitalere gesteldheid, een betere gezondheid!

Volwassenen

Home
Bedrijfsleven
Vergoedingen
Kinderen 
Slaapproblemen
Sport
Tarieven
Hoe werkt neurofeedback?
Stress, burn-out
Contact
Algemene voorwaarden
Wat is neurofeedback?
Links
Studenten
Volwassenen